## Wednesday, October 12<sup>th</sup>, 2022

## **PSAT Bell Schedule**

EVENT	TIME	MINUTES
PSAT	8:30-11:50 am	200 minutes
$10^{\text{th}}$ and $11^{\text{th}}$		(3 hours 20
graders		minutes)
Lunch	11:50-12:20 pm	30 minutes
Passing	12:20-12:30 pm	10 minutes
2 <sup>nd</sup> period	12:30-1:24 pm	54 minutes
Passing	1:24-1:33 pm	9 minutes
4 <sup>th</sup> period	1:33-2:27 pm	54 minutes
Passing	2:27-2:36 pm	9 minutes
6 <sup>th</sup> period	2:36-3:30 pm	54 minutes